un disseny nu | ilustración y diseño gráficovölgueta, joies de paper reciclat

Imatge corporativa i web per a empresa de joies de paper reciclat.

völgueta son joies de paper reciclat, creades artesanalmenti assecades al sol. Es caracteritzen per ser exclusives, fetes a mà amb una textura única i plenes de color.

Un disseny nu ha realitzat el disseny i desenvolupament de la seva identidat corporativa i tots els seus elements gràfics: targetes de visita, paper de carta, catàleg, tríptic, etiqueta de producte, etiqueta de distribució, manual d'identidat corporativa, displays publicitaris...

També el disseny i creació de la seva pàgina web www.volgueta.com.


Pau jardins

Imatge corporativa per a empresa de jardineria.

Pau jardins és una empresa de jardineria amb molt anys d'experiència que ofereix serveis de creació, manteniment i disseny de jardins amb un estil modern.

Un disseny nu ha realitzat el disseny i desenvolupament de la seva identitat corporativa i tots els seus elements gràfics: targetes de visita, paper de carta, factura, pressupost i manual d'identitat corporativa.

També el disseny i creació de la seva pàgina web www.paujardins.com.

Kurtik, leather handmade

Creació de la imatge corporativa.

Kurtik és una marca d'artesania que ofereix complements exclusius realitzats en cuir de curtició vegetal. Aposten per dissenys orgànics i funcionals.
Tots els seus productes són complements de pell fets a mà.

Un disseny nu ha realitzat el dissseny de la seva imatge corporativa, així com el disseny per a aplicar la marca sobre les peces.